dillerDİL DEĞİŞTİRİN
  • Türkçe
  • English

HABERLER

28 Şubatta EAE teknoloji, Konya Elektrikçiler Odası ve VİNTAS Mühendislik iş birliğinde “Akıllı Bina Çözümleri” semineri gerçekleştirilmiştir. Yaklaşık iki saat boyunca akıllı ev, villa, rezidans, ticari ve endüstriyel tesis çözümleri üzerine kapsamlı bir sunum yapılmıştır.

AKILLI BİNA ÇÖZÜMLERİ SEMİNERİMİZ

28 Şubatta EAE teknoloji, Konya Elektrikçiler Odası ve VİNTAS Mühendislik iş birliğinde “Akıllı Bina Çözümleri” semineri gerçekleştirilmiştir. Yaklaşık iki saat boyunca akıllı ev, villa, rezidans, ticari ve endüstriyel tesis çözümleri üzerine kapsamlı bir sunum yapılmış ve EAE teknoloji ürünleri detaylı incelenmiştir.

Seminere mimarlar, elektrik-elektronik mühendisleri ve elektrikçiler yoğun ilgi göstermiştir.

Seminer Vintas Mühendislik genel müdürü Murat SEZER’in açılış konuşması ile başlamıştır. Murat Bey akıllı bina çözümleri üretmek üzere kurulan firmaları Vintas Mühendislikten bahsetmiştir. Murat Bey, “Kentsel büyüme, teknolojinin hızla gelişmesi, insanların yaptığı işleri makinaların yapmaya başlaması enerji tüketimini de arttırmaktadır. Mevcut enerji kaynaklarının sınırsız olmaması nedeniyle tüketimde tasarruflu olmak ve kaynakların verimli kullanılması büyük önem kazanmaktadır. Yerli ve milli ürünler geliştiren EAE technolojinin ürünleri ve tecrübelerimizle enerjinin öneminin farkında olarak enerji verimli ve tasarruflu uygulamalarla, partnerlerimizin ve ülkemizin kazanmasını hedeflemekteyiz. Ayrıca müşteri memnuniyetini ön planda tutarak güvenilir ve kaliteli hizmet vermeyi hedefliyoruz. MİSYONUMUZ faaliyette bulunduğumuz sektörde; EV, VİLLA, RESİDANS, OFİS, OTEL, AVM, HASTANE ve ENDÜSTRİYEL TESİSLERDE yeni yapılacak uygulamalarda enerji verimliliğini, iyileştirme uygulamalarında ise tasarrufu ön planda tutarak maliyet optimizasyonu ile en iyi yerli ve inovatif çözümü üretmektir. VİZYONUMUZ faaliyette bulunduğumuz sektörde doğru adımlar ile dürüstlük ve adalet ilkelerinden taviz vermeden bölgesel lider olmaktır. “İnsanlarla dost ol. Çünkü kervan ne kadar kalabalık ve halkı çok olursa, yol kesenlerin beli o kadar kırılır.” diyen Mevlânâ Hazretleri ne güzel söylemiş.” diyerek sözlerini seminere katılan herkese teşekkür ederek tamamlamıştır.

Sonrasında Konya Elektrikçiler Odası Başkanı sayın Arif Yeşildaş selamlama konuşması yapmıştır ve EAE teknoloji şirketi pazarlama müdürü Ercan ÇINAR’ın sunumuna geçilmiştir. Seminere katılan davetliler yaklaşık 2 saat boyunca akıllı binalarda kullanılan çözümleri görme fırsatı bulmuştur. Ayrıca seminer salonunda bulunan EAE teknoloji ürünlerinin sergilendiği standı yakından incelemişlerdir.